Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила досить провокаційне відео, позуючи в їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміському будинку, примірявши яскраво-червоні широкі штани і коротке поло з довгим рукавом, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також зачіскою з зібраним наверх волоссям.

Зірка почала не просто танцювати під ритмічну музику, а й буквально продемонструвала кілька способів креативно показати середній палець, не стримуючи посмішку.

Варто відзначити, що думки шанувальників з приводу несподіваного відео Наді кардинально розділилися. Одні залишилися в захваті і сприйняли пост з гумором, інші ж обурювалися через непристойні жести. Вся справа в тому, що велику частину аудиторії виконавиці складають діти і підлітки, які обожнюють стиль Дорофєєвої і активно стежать за кожною її публікацією.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.