Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив кілька яскравих фото з експедиції в незвіданий і місцями небезпечний Пакистан, де знайомив українців не тільки з незвичайною культою країни, але і її місцевими знаменитостями. Так, шоумен вирішив розповісти відразу про двох героїв сезону, які нікого не залишать байдужими.

Перший, Хан Баба, називає себе Халком і важить більше 430 кілограмів. Другий - молодий мільйонер на ім'я Умар, колекціонер левів і тигрів, який володіє власним домашнім зоопарком, любить кататися з хижими котиками на лімузині по нічному місту або вигулювати їх на повідку.

"У нас є стереотип, що Пакистан - небагата країна. Але ми завтра переконаємо вас у зворотному. У Пакистані багато як скромних мільйонерів, так і багатих людей, які всіма силами прагнуть демонструвати свої багатства напоказ. Виділитися. І цей спосіб виділитися - не дорога машина, а дещо крутіше.

Завтра, в суботу о 18-20 на 1+1, ми познайомимо вас з народними зірками Пакистану.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Перша - це легендарний Хан Баба. Думки про нього неоднозначні. Хтось називає його обманщиком, але при цьому тисячі людей його обожнюють і вважають героєм, кумиром. Він стверджує, що важить більше 430 кілограмів. І називає себе найбільшим і найсильнішим в Пакистані. Докопатися до правди, коли зірку охороняє рота озброєних спецназівців і поліції - справа непроста. Але ми легких шляхів ніколи і не шукали . Чи дійсно він величезний силач з феноменальними здібностями і Божим даром, або шоумен?

Другий герой - Умар. Просто молодий мільйонер. Просто колекціонер левів і тигрів. Їх у нього вдома - десятки. Просто обожнює покататися з тигреням на шикарному лімузині по нічному Лахору. А коли через півроку той виростає - селить його в домашньому зоопарку, і купує за 10 000 доларів нового малюка, щоб завжди бути з таким "кошеням". А з великими левами гуляє на повідку просто по місту.
Ось такий він - інший Пакистан.

А ви думали, що ця країна буває такою - елітною, багатою, з атрибутами понтів і розкоші?"

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.