Джек Депп (Джонні Крістофер Депп III) з часом все більше зовні нагадує зіркового батька – Джонні Деппа, а його сестра Лілі-Роуз – копія матері Ванесси Параді.

Свіжий доказ того, що батько і син дуже схожі, з'явилося недавно в соцмережі. Так, в одному з фан-акаунтів Джека розмістили новий знімок, на якому хлопець стоїть посеред луку на тлі величезного напису Hollywood, на Голлівудських пагорбах. При цьому ким і коли був зроблений цей знімок, невідомо.

син Джонні Деппа, фото з соцмереж

син Джонні Деппа, фото з соцмереж

Варто зазначити, що 9 квітня син голлівудських зірок відсвяткував своє 19-річчя. Гучної вечірки з цієї нагоди не було, адже його батько зайнятий судовими тяжбами зі своєю ексдружиною Ембер Херд.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Джек Депп – найскромніший представник зіркового сімейства. Він не намагається прославитися за рахунок своїх батьків, не надає скандальних приводів ЗМІ, не укладає рекламні контракти і не дає інтерв'ю.

Джонні Депп і Ванесса Параді, фото Getty images

Як відомо, Джек Крістофер і його старша сестра Лілі-Роуз з'явилися на світ у цивільному шлюбі Ванесси Параді і Джонні Деппа, які були разом з 1998 по 2012 роки.

Нагадаємо, Джонні Депп не впорався з колишньою дружиною Ембер Херд і програв у суді.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Фантастичні тварини" програли: Джонні Деппу знайшли заміну, але він залишився у виграші.

Також портал Знай.uа писав, що Джонні Депп після карколомного розлучення і показу брудної білизни раптово зцілився: просто птах Фенікс.