У Києві спікер української делегації в Тристоронній контактній групі, радник глави офісу президента Олексій Арестович заблокував на півтори години дорогу пожежникам.

Спільні навчання за участю ДСНС у Голосіївському районі Києва, на вулиці Ломоносова організували мешканці ЖК "Амурський". Відео з місця інциденту опубліковано на YouTube-каналі "ЗупиниЛося".

Автомобілі пожежників повинні були проїхати до місця умовної пожежі через двори, але через припарковані в недозволених місцях автомобілі, нічого не вийшло.

Там опинився Олексій Арестович, який був за кермом білого авто. Він не дозволив проїхати рятувальникам. Уточнюється, що радник Андрія Єрмака не залишив під лобовим склом номер телефону для зв'язку.

Олексій Арестович, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Поки інші водії від'їжджали, щоб дати проїхати автомобілям ДСНС, транспорт Арестовича довелося об'їжджати. Через чиновника пожежники не могли доставити своє обладнання до місця "НП".

У підсумку Арестович визнав, що порушив правила. Радник глави ОП відповів, що зазвичай він залишає під склом номер телефону, коли паркує автомобіль, але в цей день він "дуже поспішав".

Нагадаємо, в Одесі охоронці побили ветерана АТО за місце на парковці: "Не там встав".

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни епічно покарали героя парковки: сміттєвий душ в обмін на нахабство.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві масово штрафують героїв парковок.