Колишня суддя "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом британського пудингу, який робиться з черствих пасок.

Відповідне відео з'явилося на її YouTube-каналі.

Багато хто стикався з ситуацією, коли Великдень вже пройшов, а паски, над якими так наполегливо працювали, засохли. Щоб не викидати цю смакоту, Тетяна Литвинова перетворила сухарі з gаски на вишуканий пудинг.

Інгредієнтb:

  • Сухарі з Паски-300 гр.
  • Вершки-250 мл.
  • Молоко – 250 мл.
  • Яйця-4 шт.
  • Цукор-50 р.
  • Вершкове масло-30 гр.
  • Апельсинова цедра.

Інгредієнти / скріншот з відео

Популярні новини зараз

Перекази з картки на картку різко впали: НБУ готує нові правила

Пенсіонери втратять надбавки: кого торкнеться у першу чергу

Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють

Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні

Показати ще

Приготування:

Змішуємо в мисці молоко, вершки, цукор і яйця. Ретельно збиваємо до однорідності.

На розм'якшене вершкове масло натираємо апельсинову цедру. Розминаємо все це вилочкою до однорідності. Можна додати трохи цукрової пудри, якщо паска був не сильно солодким. Отриману масу намазуємо по чуть-чуть на сухарі з паски і викладаємо їх в силіконову форму.

Пудинг із засохлої паски / скріншот з відео

Після наливаємо молочно-вершкову суміш у форму так, щоб вона покрила наші сухарі. Якщо десь маса не потрапила на сухарі, можна акуратно розподілити її ложкою.

Відправляємо заготовку в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин.

Готовий пудинг можна прикрасити філе апельсина і маленькими листям м'яти.

Пудинг із засохлої паски / скріншот з відео

Нагадаємо, що Тетяна Литвинова з "МастерШеф" здивувала світ стравами з простих рецептів: тартар з полуниці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Литвинова показала, як зацукрувати квіти для паски на Великдень.

Також Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова навчила, як швидко розфарбувати крашанки: всього 2 інгредієнта і 10 хвилин.