Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка взяла участь в шоу "МастерШеф" разом з іншими зірковими колегами, а також вразила раптовою витівкою. Красуня, яку називають "мамою українського шоу-бізнесу", вирішила креативно посвятити в шоу-бізнес юну 25-річну виконавицю Jerry Heil, презентувавши дівчині букет з кропиви, кульбаб і кропу.

Яна Шемаєва так зраділа подарунку, що вирішила насолодитися його ароматом, проте через кропиву "обпекла" ніс. Як виявилося пізніше, Могилевська готувала букет зовсім не для Jerry Heil, а для ресторатора Ектора Хіменес-Браво.

"Посвята в шоу-бізнес по-Могилевськи ‼️Або як я охрестила Jerry Hail кропивою ☺ ️

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Я велика прихильниця української кухні, старих традицій і секретів, якими користувалися наші предки. Моя мама працювала кухарем 30 років в столичному ресторані при готелі "Інтурист", тому мої знання і любов до кулінарії з дитинства.

А ви колись замислювалися, що корінь слова "страва" трава? Українці з давніх часів їли і використовували велику кількість зелених вітамінів до себе в страви: кульбаби, подорожник, кропива, петрушка, зелень та інше. І поки нам не завезли цитрусові, ми брали вітамін С з петрушки, в якій його в ❗️10 разів більше!

Прийнявши запрошення від @masterchefstb, я прийшла в гості на головну кухню країни до Ектора @hectorjimenezbravo і назбирала йому трав'яний букет, який виявився "справжньою секретною зброєю" 😂 для усунення конкурентів на майданчику. Першою жертвою стала інтернет-сенсація Jerry hail @thejerryheil 😂

Було дуже приємно познайомитися і поспілкуватися ☺ ти дуже талановита дівчинка!
Дякуємо команді @masterchefstb @stbua за ці два дні гастрономічних пригод!"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".