Сирна паска "Снікерс" на Великдень виходить настільки смачною, що словами це неможливо передати. Щобільше, її можна готувати як простий десерт і не обов'язково лише на свято.
Інгредієнти: ⠀
Для карамелі:
- 115 г цукру;
- 50 г вершкового масла 82,5% жирності;
- 1/2 ч. л. солі;
- 80 мл гарячих вершків 33% жирності;
- 120 г смаженого і очищеного арахісу.
Для крему:
- 2 яйця;
- 90 г цукру;
- 100 мл гарячих вершків 33% жирності.
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Для шоколадної начинки:
- 60 г молочного шоколаду;
- 30 мл вершків 33%⠀
Для основи:
- 500 г сиру 0-9% жирності;
- 70 г вершкового масла 82,5% жирності
Приготування:
Для приготування карамелі на середньому вогні, в сотейнику з товстим дном, розтопити цукор. Тепер додаємо вершкове масло кімнатної температури, сіль і швидко перемішуємо. Вливаємо гарячі вершки, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Збиваємо масу блендером і даємо охолонути. Кілька столових ложок карамелі залишаємо для прикраси, а до іншої частини додаємо арахіс і перемішуємо.⠀
Щоб приготувати крем, яйця збиваємо з цукром до його розчинення. Продовжуючи збивати, вливаємо гарячі вершки. Тепер ставимо крем на середній вогонь і, помішуючи, варимо до загустіння. Пробиваємо блендером до однорідної маси і даємо охолонути.
Для приготування шоколадної начинки, шоколад кімнатної температури заливаємо гарячими вершками і перемішуємо до однорідної маси. Даємо йому охолонути.
Тепер до сиру додаємо вершкове масло кімнатної температури, остиглий крем і пробиваємо блендером до однорідної маси без крупинок. Додаємо карамель з арахісом, шоколадну начинку і перемішуємо кілька разів лопаткою, щоб вийшов гарний мармуровий малюнок.
Форму для паски ставимо на тарілку і застилаємо її подвійним шаром вологої марлі. Викладаємо масу, щільно утрамбовуємо і загортаємо краю марлі. Зверху накриваємо тарілкою, ставимо вантаж. У холодильнику паска має простояти всю ніч. Зранку акуратно перевертаємо, знімаємо форму і марлю та прикрашаємо карамеллю.
Нагадаємо, Наталія Могилевська поділилася корисним рецептом паски на Великдень: "Святкуйте і худніть". Наталія Могилевська перед Великоднем поділилася обіцяним рецептом
Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко поділився ідеальною стравою до Великодня: рецепт курочки на банці з картоплею. Євген Клопотенко поділився рецептом, який вийде при мінімальній кількості дій
Також "Знай.ua" писав, зять Ніни Матвієнко Мірзоян розкрив секретний рецепт незвичайного шашлику: 4 дні вихідних. Артист розповів, як приготувати смачну страву на мангалі