Жінці довелося самій ростити двох дітей, адже батько пішов з сім'ї, коли діти були ще маленькими. І навіть не залишив адреси. Однак одній з дочок, надії, вдалося розшукати батька і навіть поспілкуватися з ним, розповіли історію в видання.

"А зараз вже виявилося, що мій рідний батько людина зовсім вже і не такий поганий. Принаймні зовсім не такий поганий вже, як мені доводили багато років поспіль. Не розумію, чому я не повинна з ним спілкуватися? Ми рідня, самий близькі люди, можна так сказати. Зрештою, ображатися на те, що було майже 30 років тому в далекому минулому – нерозумно буде з мого боку. Я вже сама давно доросла людина", - міркує Надія.

Матері довелося ростити дівчаток самій, адже батько пішов, коли Наді було всього 5 років, а її сестрі не було і року. При цьому батько вчинив негарно і вивіз багато речей з дому і ніяк не допомагав своїм дітям.

Українці, скріншот: YouTube

Дівчаткам доводилося обідати в школі і садку, грошей ледь вистачало. Батько бігав від аліментів і навіть намагався заявляти, що дочки не його.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Мати намагалася захистити дітей від цього, хоча вони і так багато бачили, підслухали і розуміли. Тому росли дівчатка з розумінням, що татові не потрібні. Але коли Надя виросла, зважилася знайти свого рідного батька. І у неї це вийшло.

Вони зустрілися кілька разів і у них виявилося багато інтересів, їм було легко і цікаво спілкуватися один з одним. Батько познайомив Надю зі своєю сім'єю і дівчина різко відчула себе в центрі великої дружної сім'ї. І все добре, але дівчина відчувала себе зрадницею по відношенню до сестри і мами, які про батька не хотіли і слова чути.

"Навіщо він тобі потрібен? Швидко ти забула, як ми вівсянку розмочували, як півкласу сміялися над Твоїм дірявим портфелем з якого ручки сипалися. Він тебе не шукав, копійки не дав, З днем народження не привітав жодного разу", - говорила сестра.

Матері Надія і зовсім не говорила про те, що знайшла батька і спілкується з ним.

"Ну ти ж розумієш, я не міг особливо допомагати вам. У мене теж було двоє дітей і на зарплату звичайного працівника на заводі особливо не пошикуєш", - сказав якось батько.

І навіть після цього Надія не змогла ображатися на батька. Він же їй рідний.

Раніше ми повідомляли, Українка з величезним серцем рятує героїв на Донбасі, шлях від бухгалтерії до військової психології.

Як повідомляв "Знай.uа", сім'я загиблої телеведучої розповіла про харчові розлади жінки, довгий час приховувала.

Також "Знай.uа" писав, що як починав кар'єру хлопчина з інтернату Юрій Шатунов, про втечі і перші концерти без артиста.