Учасниця проєкту "Холостяк-11" Юлія Бельченко, яка нещодавно покинула шоу, розповіла про операцію, яку їй довелося пережити, поділившись своїм досвідом з підписниками.

Виявляється, кілька років тому Юлі Бельченко провели операцію на очах. У дівчини була близькозорість, однак після процедури зір покращився до 100%. Деталі операції ексучасниця "Холостяка" розповіла в інстаграм сторіс на своїй сторінці в соцмережі.

"Мені вставили в око таку розпорку, щоб я не могла моргати. Це не боляче.", - розповіла вона.

Юля "Зайка", instagram.com/julz_seven

Юля "Зайка", instagram.com/julz_seven

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

За словами Юлі Бельченко під час процедури особливого болю вона не відчувала. А після операції зрозуміла, що бачить набагато краще. Дівчина у той же день повернулася додому. Проте, вона радить заручитися підтримкою своїх рідних, які б допомогли після операції, адже організм все-таки ослаблений.

"У першу добу організм в шоці, постійно хочеться спати, штори потрібно закривати, в очах наче пісок. І треба каплі капати кожні пів години, щоб не потрапили жодні бактерії", - розповіла вона.

Нагадаємо, Юлія "Зайка" відмовилася дивитися "Холостяка" після прощання з Заливако: друзі переказують. Дівчина розповіла про біль, який відчуває після відходу з "Холостяка"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юля "Зайка" розкрила закулісся церемоній троянд на "Холостяку": приниження не закінчуються після зйомок. Юля "Зайка" розповіла, як відбуваються церемонії троянд на "Холостяку"

Також "Знай.ua" писав, "Холостяк" Міша Заливако розбив серце Юлі "Зайці" і залишив лише... Юля "Зайка" спробувала описати свої почуття після того, як Міша Заливако розпрощався з нею на проекті "Холостяк"