Вагітна дружина відомого співака і народного артиста України Віктора Павлика Катерина Реп'яхова активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 70 тисяч людей.

На цей раз дівчина опублікувала нове фото і виявила бажання дізнатися краще за своїх підписників. Зокрема, хто з якого міста.

Для фото Катя вибрала повсякденний міський стиль. На дівчині пальто в клітку, темно-сині укорочені штани, біла блуза, а на ногах грубі кросівки на платформі з салатовими шнурками.

"А давайте влаштуємо перекличку, хто з якого міста?) 🥰

Або Хто, де народився і де живе зараз ❤️

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Цікаво, яке місто буде самим незвичайним і самим далеким від Києва😍", - написала дівчина.

Фолловери почали активно відповідати на питання. І за відповідями стало зрозуміло, що Катя зібрала аудиторію з усіх куточків України:

"Чернігів народилася і живу", "Вінниця", "Полтава", "Чернігів, Хмельницький", "Харків", "Луганськ", "Львів", "Мелітополь", "Івано-Франківськ", "народилася в Дрездені, живу в Києві", "Олександрівка, Миколаївської області", "Кривий Ріг", "Одеса", "Дніпро", "Чернівці".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Віктор Павлік розкрив кулінарні здібності Каті Реп'яхової:"Молода дружина пасок не пече". Віктор Павлік розповів, що для нього обов'язково у святкуванні Великодня

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вагітна Репяхова показала, чим її годує Віктор Павлік: чоловік "на п'ятірочку". Артист вирішив подбає про свою вагітну дружину

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна дружина Віктора Павлика Репяхова стала незалежною від чоловіка: "як здорово"