Хто не любить поласувати ароматним і смачним часничком до сала чи українського червоного борщу? Мабуть, таких не знайдеться! А от вирости хороший врожай часнику під силу далеко не всім.

Корисними порадами щодо вирощування часнику ділиться телеграм-канал "Щоденник дачника". Досвідчені дачники відкривають секрети і діляться порадами, які є запорукою гарного врожаю часнику.

Хороший врожай однозначно потребує ретельної праці та догляду за рослинами. Проте ваші зусилля будуть обов'язково винагороджені.

Часник, фото: Getty Images

Щоб часник вродив вам на славу, у суху погоду не полінуйтеся добре полити часник. Після цього обробіть його розчином нашатирного спирту у наступній пропорції - 2-3 столові ложки на відро.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Як зазначають досвідчені городники, це найпростіший, нешкідливий, перевірений і дешевий спосіб підгодувати рослини легкозасвоюваним азотом. Щобільше, він допоможе вам прогнати можливих шкідників з грядки.

На наступний день потрібно старанно прорихлити ґрунт. Тепер залишається хіба що чекати подяки від часнику за свою турботу.

часник, фото Pxhere

Нагадаємо, засоби від усіх хвороб огірків: овочі й бадилля будуть зеленими до самої осені. Засоби, які врятують ваш врожай

Як повідомляв портал "Знай.ua", незвичайні способи виростити перець на своєму городі: приманки для комах і бананові шкурки. Ефективні способи вирощування перцю

Також "Знай.ua" писав як виростити величезний урожай буряка: вистачить для борщу і "шуби" на цілий рік. Що любить буряк