Спеціально для наших читачів ми знайшли доволі цікаву добірку з чудовими рецептами. На цей раз ми дізнаємося, як правильно приготувати мариновані яйця.
Автор даних рецептів не поскупився і додав опис декількох видів маринадів, а ще, щоб можна було зробити справжню "пивну тарілку" поділився способом приготування креветок і рибки.
Про ці рецепти стало відомо завдяки новій публікації кулінарного блогера в мережі Instagram під ніком "Тот самый с котиком".
"Коли дружина не відпустила в бар. Дивитися зі звуком. Як і обіцяв, відео з рецептом маринованих яєць, традиційної англійської страви. Напишу 3 рецепта, пропорції на ємність 1л. на 10 яєчок:
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Маринад з буряком:
Буряк - 1шт
Яблучний оцет 6% - 200мл
Вода-400мл
Сіль, цукор - по 1ст.л.
Часник - 3зубчика
Гострий перець-0,5 шт
Перець чорний горошком/запашний - 10шт/5шт
Гвоздика-2шт
Лавровий лист-2шт
Коріандр за смаком.
Яйця відварити в круту, остудити, почистити. Банку для зберігання добре помити і простерилізувати. Воду змішуємо з оцтом, додаємо всі спеції, доводимо до кипіння і кип'ятимо 5-10хв.
Буряк чистимо, тонко нарізаємо і укладаємо в банку між яйцями. Заливаємо маринадом, він повинен повністю покривати яйця. Ми залишаємо на добу. Зберігати не більше 2-3 днів!
Після охолодження відразу поставити в холодильник! Зберігати тільки в холодильнику! Діставати мариновані яйця тільки чистими приладами!
Маринад з куркумою:
Вода-400
Оцет яблучний-200
Сіль, цукор-1ст.л.
Куркума-1ч.л.
Порошок гірчиці-1ч.л.
Лавровий лист-2шт
Часник, червоний і чорний перець, як і в минулому маринаді. Все змішати, довести до кипіння і залити яйця.
Маринад з соєвим соусом:
Вода - 250мл
Соєвий соус-250мл
Цукор - 1ст.л
Оцет-100
Коріандр-5шт
Часник, червоний перець.
Змішуємо, кип'ятимо і заливаємо яйця.
Смажені креветки:
Креветки - 200гр
Часник-2шт
Червоний перець-0,25
Вершкове масло-50гр
Креветки добре промиваємо і зливаємо всю воду. Маринуємо 20хв. в 0,25 соку лимона, сіль, перець, розмарин і чебрець. Обсмажуємо креветки 3-5хв на вершковому маслі з часником і перцем. Готові поливаємо соком лимона.
Барабуля смажена: барабуля-200гр, борошно - 150гр, сіль, сухий часник. Рибу чистимо від луски (видаляти нутрощі чи ні вирішуйте самі). Борошно змішуємо з сіллю, часником. Рибу обвалюють в суміші і обсмажуємо у фритюрі (5-7хв) або на сковороді. Приємний.",- пише автор рецептів.
Раніше повідомляли, шашлики на травневі свята: як правильно замаринувати і посмажити м'ясо.
Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко відкрив українцям очі на несподіваний інгредієнт.
Знай.uа писав, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "у ресторані не знайдете".