Український гурт Go_A, який представить батьківщину на пісенному конкурсі "Євробачення" цього року, вже вирушив до Роттердаму.

Про це заявили самі виконавці і канал "Суспільне" в Instagram.

Відомо, що цього року Україну на "Євробаченні" представить група Go_A, які виграли національний відбір ще минулого року. Перший півфінал, в якому вони візьмуть участь, відбудеться вже 18 травня, проте виконавці вирушили в Роттердам, де пройде конкурс, вже зараз, щоб провести репетиції.

Учасники групи вже встигли повідомити шанувальникам про те, що вони вилітають до Нідерландів. Вони постали в київському аеропорту "Бориспіль" з українським прапором і радісно показали поїздку від початку до кінця.

Сторіс Go_A / скріншот

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Сторіс Go_A / скріншот

Як з'ясувалося, Go_A не відразу з Києва вилетіли в Роттердам-на початку виконавці вирушили літаком до Амстердама, звідки їх автобусом доставлять до місця призначення.

Відомо, що вже перша репетиція українських представників відбудеться в неділю, 9 травня, о 16:00. Частина виступу транслюватиметься у вільному доступі.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка запалила з супер-піснею для Євробачення: Полякова і Каменських закрутилися в танці від захвату.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, в якому з півфіналів і який за рахунком виступатиме Україна на "Євробачення-2021".

Також Знай.uа писав, що Білорусь залишиться вдома:" Євробачення " відмовило дітищу Лукашенка в участі.