14 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться одинадцятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.
Спочатку потрібно розділити жовтки і білки, однак це необов'язково. Слід збити яйця, поки не з'явиться повітряна батіг і поступово додавати цукор, і слідом всипати сіль. Потім туди ж додається просіяне борошно. При цьому слід бути обережним, щоб не розбити бульбашки повітря в тесті. Збивати потрібно протягом десяти хвилин в залежності від потужності міксера.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Далі включаємо духовку на 170-180 градусів, вирізаємо пергамент за розміром форми. Наприклад, Розалі готує десерт у формі діаметром 24 см.Пергамент змащується вершковим маслом, щоб після приготування бісквіт можна було без труднощів відокремити від пергаменту. Суміш заливається в форму, і потім її потрібно поставити в духовку на хвилин 20. Поки можна зайнятися приготуванням крему. Беремо міксер і збиваємо жирні вершки до утворення піни, потім додаємо цукор і ванілін. Цей процес триває десь близько 12 хвилин, знову ж в залежності від потужності міксера. Туди ж згодом додається весь сир "Маскарпоне" і збивається з вершками хвилинку, щоб не розбити сир на грудочки. Для сиропу слід поставити 400 мілілітрів води на сильний вогонь, додати всю вишню і 80 грам цукру. Після закипання рідини, поставити на повільний вогонь і закрити кришкою. І тримати хвилин 15.
Остиглий бісквіт дістаємо з форми. Якщо він вийшов високим-розрізаємо його на дві частини і просочуємо вишневим сиропом, всередину додаємо трохи крему. Зверху ж добре просочуємо вишневим сиропом і викладаємо по всій поверхні бісквіта вишню. Зверху на вишню викладаємо крем і вирівнюємо поверхні торта. І вже потім натирається шоколад, посипається зверху і" Вишневе насолоду " відправляється в холодильник мінімум на годину, щоб крем міг застигнути.
Нагадаємо, справжня медовуха: рецепт для цінителів терпкого, але м'якого напою
Як повідомляв "Знай.ua", морквяне варення з лимонним соком: простий рецепт, який не дасть шансу застуді
Знай.ua писав, ідеальна закуска під шашлик і не тільки: рецепт простого блюда з томатів і цибулі