14 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться одинадцятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього три учасниці - Анна Богдан, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. І остання дівчина вирішила поділитися рецептом "Вишневого насолоди", яке принесла Міші в останньому випуску.

Розалі Номбре, джерело: СТБ

Для його приготування будуть потрібні наступні інгредієнти-три яйця, 90 грам цукру, щіпка солі, 0.5 грам ваніліну і 100 грам борошна - це для бісквіта. Для крему ж потрібні 220 грам 33% вершків, 200 грам сиру "Маскарпоне", 70 грам цукру і 0.5 грам ваніліну за бажанням. А також 0.5 кг вишні, плитка молочного шоколаду і 400 мілілітрів очищеної води.

Джессіка і Розалі / фото: СТБ

Спочатку потрібно розділити жовтки і білки, однак це необов'язково. Слід збити яйця, поки не з'явиться повітряна батіг і поступово додавати цукор, і слідом всипати сіль. Потім туди ж додається просіяне борошно. При цьому слід бути обережним, щоб не розбити бульбашки повітря в тесті. Збивати потрібно протягом десяти хвилин в залежності від потужності міксера.

Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Далі включаємо духовку на 170-180 градусів, вирізаємо пергамент за розміром форми. Наприклад, Розалі готує десерт у формі діаметром 24 см.Пергамент змащується вершковим маслом, щоб після приготування бісквіт можна було без труднощів відокремити від пергаменту. Суміш заливається в форму, і потім її потрібно поставити в духовку на хвилин 20. Поки можна зайнятися приготуванням крему. Беремо міксер і збиваємо жирні вершки до утворення піни, потім додаємо цукор і ванілін. Цей процес триває десь близько 12 хвилин, знову ж в залежності від потужності міксера. Туди ж згодом додається весь сир "Маскарпоне" і збивається з вершками хвилинку, щоб не розбити сир на грудочки. Для сиропу слід поставити 400 мілілітрів води на сильний вогонь, додати всю вишню і 80 грам цукру. Після закипання рідини, поставити на повільний вогонь і закрити кришкою. І тримати хвилин 15.

Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram

Остиглий бісквіт дістаємо з форми. Якщо він вийшов високим-розрізаємо його на дві частини і просочуємо вишневим сиропом, всередину додаємо трохи крему. Зверху ж добре просочуємо вишневим сиропом і викладаємо по всій поверхні бісквіта вишню. Зверху на вишню викладаємо крем і вирівнюємо поверхні торта. І вже потім натирається шоколад, посипається зверху і" Вишневе насолоду " відправляється в холодильник мінімум на годину, щоб крем міг застигнути.

Нагадаємо, справжня медовуха: рецепт для цінителів терпкого, але м'якого напою

Як повідомляв "Знай.ua", морквяне варення з лимонним соком: простий рецепт, який не дасть шансу застуді

Знай.ua писав, ідеальна закуска під шашлик і не тільки: рецепт простого блюда з томатів і цибулі