З'явилися нові подробиці раптового розлучення засновника компанії Microsoft Білла Гейтса з його дружиною Меліндою після 27 років подружнього життя.

Раніше вони повідомляли про це в соціальній мережі Twitter, а зараз американська газета The Wall Street Journal дізналася, що жінка замислювалася про те, щоб розійтися з Гейтсом ще в 2019 році, і обговорювала цей момент з юристами. А ось співробітник благодійного фонду сімейства зазначив, що сумніви щодо шлюбу з'явилися у Мелінди 8 років тому, в 2013 році.

Білл Гейтс з дружиною, фото: скріншот з відео

В The Wall Street Journal відзначають, що однією з причин розлучення виступає контакт засновника Microsoft Білла Гейтса з фінансистом Джеффрі Епштейном. Цього чоловіка звинувачували у злочинах сексуального характеру. А ось прес-секретар мільярдера зазначає, що бізнесмени все ж обговорювали тільки благодійність, і Гейтс все ж шкодує про ці зустрічі і визнає, що вони були грубою помилкою.

Колишнє подружжя познайомилося ще в 1987 році і одружилися на Гаваях в 1994-му.Білл Гейтс віддає дуже багато грошових коштів на благодійність, включаючи і боротьбу з пандемією. До кінця минулого року він виділив майже 2 мільярди доларів, щоб перемогти коронавірус стала можливішою.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Мелінда і Білл Гейтс / фото: Instagra.com/thisisbillgates

Нагадаємо, Білл Гейтс і Мелінда почали розділ майна: кому скільки дістанеться після розлучення

Як повідомляв "Знай.ua", на розлучення подала Дружина Білла Гейтса Мелінда-у засновника Microsoft важкий характер

Знай.ua писав, Білл і Мелінда Гейтс: як службовий роман став 27-річною історією кохання