Народний депутат Андрій Павловський розповів про те, хто і чому втратить субсидію.

Адже відомо, що за три роки кількість людей з пільгами скоротилася більш ніж удвічі. Уряд зовсім недавно підтримав черговий проект, який посилює вимоги і тепер приводів для відмови стає ще більше. Про це нардеп заявив у колонці для Української правди.

оформлення субсидій, скріншот з відео

І всьому цьому є проста мета - скоротити бюджетні витрати. Бо за чотири роки, з Грудня 2017 року, кількість одержувачів субсидії скоротилася з семи до менше трьох мільйонів.

Зараз підставою для відмови в отриманні субсидії можуть тепер виступити наявність банківських депозитів, перетин кордону, одноразові покупки і покупка валюти. Кабінет Міністрів України також прийняв рішення про скасування діяльності та повноважень комісій, які працюють при місцевих органах влади.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Саме вони призначають субсидії в деяких нестандартних ситуаціях, включаючи втрату майна через пожежу, а також при заборгованості за дороге лікування.

Субсидії, фото: Unian

Нагадаємо, українцям запропонували зробити податки в кілька разів менше-потрібно лише поставити підпис. Українець пропонує змінити ставку ПДВ до 5-10% на продовольчі товари, і товари легкої промисловості.

Як повідомляв "Знай.ua", кияни масово отримують "листи щастя" від комунальників: скільки заплатимо за гарячу воду

Знай.ua писав, в Україні різко зросла кількість розлучень, експерт все пояснив: "Не встигла народити 5 дітей, як уже в могилу"