Вже у вівторок, 18 травня відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення - 2021", який проводить цього року місто Роттердам. Учасники, включаючи український гурт Go_A, вже прибули в арену і провели першу репетицію.

Go_A на сцені, фото: Eurovision

Представники України на пісенному конкурсі провели свою першу репетицію в неділю, 9 травня, і стали першими по голосуванню преси - 81 бал у підсумку. За чотири дні перших репетицій це абсолютний рекорд, який ще нікому не вдалося побити.

Голосування прес центру після 3 днів репетицій, фото: скріншот

Результати голосування прес-центру за 4-й день репетицій, фото: escxtra

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Більше того, букмекер теж звернули увагу на перспективний гурт, i підняли ставки. Тепер, Go_A знаходиться на 9 з 39 місць, і щось підказує, що це далеко не межа.

Ставки букмекерів 11 травня, фото: скріншот

На наступний день після репетиції учасники гурту вирушили на прогулянку містом Роттердам, де і проводиться сам конкурс. Там вони зустрілися з конкурентами - литовським гуртом The Roop, якому минулого року пророкували перемогу. У 2021 букмекери не так оцінили їхні шанси на перемогу, тому вони розташувалися поруч з нами, на 8 місці.

Зустрілися в місті вони абсолютно випадково, але, безумовно були раді цій зустрічі. Побажали один одному удачі, і встигли зробити кілька фотографій на пам'ять.

Go_A і The Roop, фото: Instagram

Нагадаємо, що перший півфінал конкурсу відбудеться вже у вівторок, 18 травня о 22:00 за київським часом. Однак, перед цим конкурсантів чекає ще кілька днів репетицій, за час яких вони матимуть можливість підготуватися більш грунтовно.

Go_A на сцені, фото: Eurovision

Наступна репетиція гурту Go_A відбудеться вже 12 травня, і шанувальникам покажуть шматочок виступу, як він буде виглядати з екранів телевізора або комп'ютера.

Україна виступить у півфіналі під номером 15, передостанній. Тобто, прямо перед самим відкриттям ліній для голосувань. У разі, якщо країна вийде фінал, гурт виступить знову на сцені, вже в суботу, 22 травня. Там і буде визначено переможця.

Go_A на сцені, фото: Eurovision

Нагадаємо, що гурт Go-A впевнено почав завойовувати любов Європи на" Євробаченні-2021":"зайняли перше місце".

Також Знай.uа писав, що Go_A вирушили до Нідерландів за 10 днів до "Євробачення": якою була дорога і чому так рано.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, в якому з півфіналів і який за рахунком виступатиме Україна на "Євробачення-2021".