З Австралії пришили доволі тривожні новини. Так, у столиці штату Квінсленд місті Брісбен пасажири авіарейсу Qantaslink опинилися в надзвичайній ситуації. На долю екіпажу і всіх пасажирів випали нелегкі випробування.

Про цей інцидент стало відомо завдяки публікації австралійського видання 7news.

Літак QF2420, фото: 7News

За інформацією журналістів, пілоти отримали повідомлення про те, що щось сталося з шасі. Після благополучної посадки пасажири з полегшенням аплодували.

"Лежати! Лежати! Лежати!", - вигукувала стюардеса.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

На літак люди сіли в Ньюкаслі і не підозрювали, чим може обернутися їх подорож. Пасажирів на злітно-посадковій смузі зустрічала пожежна команда - все, як у кіно і на щастя без жертв.

"Наш рейс з Ньюкасла в Брісбен виконав пріоритетну посадку в четвер вранці (13 травня - ред.) після отримання світлової індикації в кабіні про потенційну проблему з шасі", - заявили представники авіакомпанії, якій належить літак.

Схема польоту, фото: 7News

Перед посадкою літак QF2420 здійснив обліт брісбенської затоки Мортон. У ньому перебувало понад 60 осіб, про постраждалих не повідомлялося. За словами представників QantasLink, літак довелося відбуксирувати назад до терміналу. Оперативна група аеропорту Брісбена була напоготові на випадок надзвичайної ситуації.

Після того як літак приземлився о 9:23 ранку, при очищенні злітно-посадкової смуги не було виявлено жодних уламків. До 10 ранку злітно-посадкова смуга знову запрацювала.

Раніше повідомляли, українські рятувальники отримали вертольоти, оснащені останнім словом техніки: "Абсолютно безкоштовно".

Як повідомляв Знай.uа, українку жорстоко побили в літаку до Домінікани: "Почали х**рити, роздряпали обличчя".

Знай.uа писав, "Бомбу везу": у Польщі українку не пустили на літак через невдалий жарт.