Всесвітньо відомий британський актор Роберт Паттінсон у четвер, 13 травня, святкує свій 35-й День народження. Можна тільки уявити які привітання і подарунки отримає Роб у цей день. Точно ми зможемо побачити тільки по тегах в соціальних мережах або по фото від папараці, адже у зірки немає аккаунта в Instagram (принаймні офіційно).

У цей день ми пропонуємо згадати, як Роберт на екрані перетворювався з красеня Седріка Діггорі (Гаррі Поттер і Келих вогню) на нового Бетмена.

Роберту Паттінсону 35, скріншот: YouTube

Перша популярність прийшла до актора після невеликої ролі в сазі про "Гаррі Поттера", де він зіграв зірку школи – Седріка Діггорі, але по-справжньому відомим Паттінсон прокинувся після ролі в "Сутінковій" франшизі, де зіграв головну роль вампіра Едварда Каллена.

Роберту Паттінсону 35, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

Після цього послідували невеликі, але все ж визначальні проєкти, які допомогли акторові розкрити свій потенціал і перевтілитися в різні амплуа. Все це принесло йому звання різнобічного актора і перемогу в кастингу на роль головного супергероя – Бетмена (прем'єра фільму запланована на 2022 рік).

Роберту Паттінсону 35, скріншот: YouTube

За роботу над фільмом Крістофера Нолана "ТенеТ", де безпосередньо одним з місць дії було місто Київ, (2020) Паттінсона було номіновано на премію "Сатурн". Також серед його нагород - чотири статуетки MTV Movie + TV.

Роберту Паттінсону 35, скріншот: YouTube

Про успіхи на любовному одрі краще не згадувати, так як Крістен Стюарт разом зі своєю подружкою можуть образитися і занудьгувати, нагадаємо тільки, що зараз у Роба активно розвиваються стосунки з 28-річною красунею Сьюкі Уотерхаус, вони "мутять" вже пару років.

Роберту Паттінсону 35, скріншот: YouTube

Що стосовно "два нуля плюс сім"?

Від інсайдерів є інформація, що Деніел Крейг вже підшукав собі заміну. З'ясувалося, що мрія мільйонів жінок просто шаленіє від Паттінсона! Саме його кандидатуру Крейг запропонував на розгляд продюсерам картини.

"Він вважає, що Роб - один з найталановитіших британських акторів і з нього вийшов би чудовий Бонд", – розповідає Анонім.

Сам "наступник", за повідомленнями джерела, був дуже задоволений цими коментарями і поспішив розсипатися у відповідних компліментах: "Роберт – справжній фанат Деніела, можете собі уявити його захват, коли йому передали слова Крейга!".

Раніше повідомляли, солодкуватий хлопчик Едвард з "Сутінків" став справжнім чоловіком: Бред Пітт і Ді Капріо нервово курять осторонь.

Як повідомляв Знай.uа, у мережі показали новенький Бетмобіль під час зйомок фільму, відео.

Знай.uа писав, зірка "Сутінків" Крістен Стюарт показала свою кохану.