Відома українська блогерка і мама трьох дітей Софія Стужук, яка недавно пережила смерть колишнього чоловіка Дмитра Стужука, зважилася на збільшення грудей.

На своїй сторінці в Інстаграмі, де на неї підписано вже понад 5,7 мільйона читачів Софія Стужук вже неодноразово хизувалася новими грудьми. Щоб зробити операцію блогерка літала в Стамбул.

Зараз же в Мережі з'явилися фотографії Софії Стужук до та після пластики грудей. Також називається сума за операцію у розмірі 3500 євро.

Софія Стужук до і після операції

Софія Стужук до і після операції

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Софія Стужук після операції

Варто додати, що своїм вчинком блогерка здивувала підписників, адже раніше вона була проти такого хірургічного втручання і виступала за натуральність. У своєму Instagram вона опублікувала пост з фотографіями після операції, де позує в бюстгальтері й з оголеним декольте.

"Так-так, зайчики, ви не помилилися. Роки переконання себе, що те, що природно - то красиво і спроб прийняття. N-раз збентеженнях під час сексу, що мої сісюлі стукають по «його» підборіддю і звисають як бурулі або що лежачи на бочку сіся втекла.", - написала вона. Софія Стужук

Софія Стужук після операції

Софія Стужук після операції

Софія Стужук після операції

Софія Стужук після операції

Софія Стужук після операції, скріншот з Телеграму

Нагадаємо, багатодітна вдова Софія Стужук назвала кроки, як полюбити себе: "Заблокуйте колишніх". Багатодітна вдова Софія Стужук навчила любові до себе

Як повідомляв портал "Знай.ua", багатодітна вдова Софія Стужук зізналася в батьківських помилках: "Я погана мати". Софія Стужук розповіла про те, що не буває ідеальних батьків

Також "Знай.ua" писав, що блогерка Стужук після операції порадила, чи варто збільшувати груди заради чоловіка: "Голож*пий філософ". Українська блогерка вирішила записати велике відео з порадами для "своїх дівчаток"