Відома українська телеведуча, журналістка і громадський діяч Маша Єфросиніна продовжує радувати шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона людей.

А зараз ведуча вирішила показати шанувальникам ніжний і в той же час спокусливий відеоролик.

Так, Єфросиніна постала в легкому домашньому платті власного бренду "Mashsh", яке вона легким рухом рук скидає зі своїх плечей, оголюючи спину.

"Час для себе...
#moments with @mashsh.wear", - підписала ролик Єфросиніна.

"Завжди вважала і вважаю, що вдома треба бути не менш красивою, ніж, наприклад, на роботі. І справа не в макіяжі і зачісці, справа в зовсім іншому шармі", " Діва🔥 дуже вишукано і жіночно😍"," це дуже красиво і ніжно"," я якраз цей сарафанчик замовила 🔥 🔥 🔥 чекаю з нетерпінням, коли він до мене приїде🙂", " ефектно і красиво🔥 🔥 🔥", " чарівно! Коли фотосесія в Playboy?)", "Еротично. Так. Але хто ця дівчина?", "Як же жіночно і ніжно😍" - захоплювалися в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна віддала українкам бабусин секрет всемогутності:"чоловіки люблять злизувати". Захисниця прав Маша Єфросиніна порівняла поради бабусі і праці популярного мотиватора

Як повідомляє портал «Знай.иа» Маша Єфросиніна показала таємний знак, який може врятувати життя: "пригнічує". Маша Єфросиніна підняла тему домагань і насильства

Також «Знай.иа " писав, що Маша Єфросиніна показала жінку, якою захоплюється найбільше:"Острозуба акула". Маша Єфросиніна зізналася, чому так сильно захоплюється журналісткою Яніною Соколовою, яка змогла побороти онкологічне захворювання.