11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до фіналу.

У 10 випуску учасниці приїхали в рідне місто "Холостяка" – Харків, де повинні познайомитися з його батьками. Як відомо, в трійку фавориток Заливака залишилися Розалі, Анна і Даша. У минулому випуску без троянди залишилася дівчина з Мукачева Джессіка.

Зустріч Михайла з Ганною почалася з тренування у його друга. Пара спробувала тайський бокс.

Під час знайомства з рідними "Холостяк" вирішив залишити Аню і маму наодинці. Їхня розмова вдало склалася. Аня зізналася, що їй подобається в Михайлі. Більш того, розговорилася, що мріє про трьох діток. Також учасниця зустрілася з друзями Михайла.

На офіційній сторінці телеканалу "СТБ" в соцмережі Instagram поділилися першою фотографією із зустрічі Ганни Богдан з батьками Михайла.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Аня за що не візьметься, все не виходить️️", "Друзі просто 🔥, дівчинці Аня не сподобалася 😜, та й мама вирішила піти дуже швидко", "Чомусь коли Міша спілкувався з Аніною сім'єю - все було гармонійно і спокійно. Аню ж Мішина сім'я і друзі прийняли дивно, напружено. І по-моєму проблема не в Ані, а в Мішиних близьких, у них не вийшло створити легку приємну атмосферу. Завалили дивними питаннями і претензіями з приводу дітей", - коментують глядачі.

скріншот

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що відкинута Юля "Зайка" спробує повернути в свої мережі "Холостяка" Заливако: "Я люблю тебе".

Нагадаємо, українці точно відповіли Гриші Решетнику, як вийти заміж за Холостяка: "Не проблема".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан зізналася, що залишилося за кадром "Холостяка" з Михайлом Заливаком: "Близько другої години ночі".

Також портал Знай.uа писав, що Розалі з "Холостяка 11" поділилася рецептом десерту, яким підкорила Михайла Заливака.