11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до фіналу.

У 10 випуску учасниці приїхали в рідне місто "Холостяка" – Харків, де повинні познайомитися з його батьками. Як відомо, в трійку фавориток Заливака залишилися Розалі, Анна і Даша. У минулому випуску без троянди залишилася дівчина з Мукачева Джессіка.

Михайло повів Дашу на колесо огляду, але дівчина настільки перехвилювалася, що у неї був поганий настрій. Потім вони поїхали на зустріч з мамою. Там дівчина не змогла згадати ім'я Лариси Іллівни.

Холостяк 11, фото СТБ

"Помітила, що Міша всіляко намагався розповісти за неї. Також я не зрозуміла, чому у неї немає особливих захоплень. Вона – відкрита дитина. Я хотіла від Даші почути, які почуття вона відчуває. І замість того, щоб підтримати мою розмову, вона запитала про кухонну дощечку. Мені б хотілося, щоб у Міші був щасливий шлюб, почуття, любов... Але нічого вона мені так і не відповіла", - зазначила мама "Холостяка".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

На думку Лариси Іллівни, Міша відчуває більше почуттів до учасниці, ніж вона до нього. Тому розмова вийшла дискомфортною для обох сторін.

"Бідні дівчата з тією мамою 😒😒😒", "Мама у Міші неприємна жінка", "Мама поводиться не з найкращого боку і викликає негативні емоції 😢", "Мішеній дружині не легко буде з такою свекрухою 😂", - зазначили глядачі в коментарях.

скріншот

Раніше ми писали про те, що відкинута Юля "Зайка" спробує повернути в свої мережі "Холостяка" Заливако: "Я люблю тебе".

Нагадаємо, українці точно відповіли Гриші Решетнику, як вийти заміж за Холостяка: "Не проблема".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан зізналася, що залишилося за кадром "Холостяка" з Михайлом Заливаком: "Близько другої години ночі".

Також портал Знай.uа писав, що Розалі з "Холостяка 11" поділилася рецептом десерту, яким підкорила Михайла Заливака.