Відома українська співачка Ані Лорак, яка в середині весни приїхала до свого "рідного" Києва і дивувала походами по Хрещатику і фотографіями з пасажу, продовжує радувати своїх шанувальників, але вже зі стін Кремлівського палацу.

Багато хто знає, що Кароліна вже давно живе і працює в Москві, але буває і так, що для того, щоб "наробити шуму" їй навіть нічого не доводиться "творити". Фанати цього разу все зробили за співачку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "anilorak_fan_team" в мережі Instagram.

"Готуюся до виходу на сцену, бажаю всім гарного вечора і класного настрою. Люблю вас!", - розповідає Ані Лорак на відео. Також варто зазначити, що шанувальники поставили локацію - Державний Кремлівський Палац.

Ані Лорак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Можна помітити, що співачка сидить одна в гримерці і записує відео, на ній було надіто щось на зразок ночнушки. Також можна помітити, що сценічний грим вже на обличчі співачки. Не секрет, що віддані шанувальники почали обговорювати архівні кадри і залишати Кароліні компліменти.

Ані Лорак на початку своєї кар'єри

"Привіт, мила", "Яка вона гарна мила", "Добрий вечір, гарна ніжна", "Вдалого вечора", "Кароліночка ми тебе володіємо", "вона подивиться... І її погляд немов удар по яйцях!", - пишуть шанувальники навіть не уявляючи, що цей вечір вже давно в минулому.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Ані Лорак прийшла на російський канал у розпусному вбранні: "Неймовірні почуття".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва відповіла кривдникам дивним посланням: "У вас виходить".

Знай.uа писав, звинуваченого Ані Лорак Костянтина Меладзе підтримав брат Валерій.