Відомий на всю Україну, і навіть за її межами, дуже активний ректор університету культури, співак, блогер і" мотиватор "Михайло Поплавський продовжує підтримувати стиль"юного орла". Цього разу ми не побачимо Поплавського в оточенні юних напівголих красунь-студенток.

Нашому погляду постане "блискучий" ректор і широкою посмішкою. Про це стало відомо завдяки новій публікації фотографа Ксюші Твердохліб в мережі Instagram.

Публікація Ксенії Твердохліб, скріншот: Instagram

"Сонце в чб", - коротко підписала публікацію Ксенія.

На опублікованому кадрі можна помітити Михайла Михайловича в піднесеному настрої, швидше за все, перед виходом на сцену. Артист посміхається і дивиться в далечінь крізь сонцезахисні окуляри. Під публікацією єдиний коментар емодзі у вигляді тліючого гніту і бомби.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Михайло Поплавський, скріншот: YouTube

Напевно коментатор хотів сказати, що знімок - справжня бомба. Незважаючи на один коментар фото зібрало кілька сотень лайків. Також цікаво, що на знімок був накладений класичний фільтр - чорне і біле.

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Аліна Гросу виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів. Аліна позувала разом з 71-річним виконавцем Михайлом Поплавським, примірявши абсолютно новий образ.

Зірка з'явилася перед камерами з довгим світлим волоссям, надівши яскраво-помаранчевий брючний костюм-оверсайз, Міні-топ з глибоким декольте і туфлі-човники на підборах, поки сам Михайло Михайлович постав у смокінгу чорного кольору.

Раніше повідомляли, Поплавський, після кліпу з напівголими студентками, розповів про щастя: "Запам'ятайте...".

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Поплавський захотів молоду дівчину, але все пішло не за планом.

Знай.uа писав, нестаріючий Поплавський показав свій еліксир молодості: справа в яйцях.