Відома українська співачка Камалія з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром повідала про вакцинацію чоловіка в Британії і винищення її курей невідомим звірком.

Детальніше про це артистка розповіла в інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що нещодавно співачка Камалія і її чоловік Мохаммад Захур перехворіли коронавірусом. Виконавиця довгий час відмовляла коханого від вакцини, адже у нього ще залишилися антитіла після захворювання, проте той потайки полетів до Великобританії, щоб вакцинуватися препаратом AstraZeneca.

"Я просто слухаю науку. Як кажуть американські та англійські лікарі, не залежно від того, захворіли або ви не захворіли, є у вас антитіла, немає у вас антитіл - щеплення потрібно робити", - заявив бізнесмен.

Сама Камалія вже записалася на вакцинацію в Україну і чекає, коли настане її черга.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Камалія, фото: Instagram

Також Катерина Осадча поцікавилася у подружжя, як вони пережили недавній напад куниці на їх курник в розкішному особняку.

"Вона повипивала кров, повисасувала, у чотирьох голів не було, вона, мабуть, кажуть, потягла, мабуть, десь діти є. Я коли приїхала додому, мені розповіли цю жахливу новину, я в шоці була. Я вже не сплю другу добу. Я просто плачу, тому що курочки у нас всі ручні", - заявила Камалія.

Крім цього, нещодавно мама співачки нещодавно потрапила в ДТП. На щастя, жінці вдалося вийти з аварії цілою і неушкодженою, проте автомобіль був сильно зіпсований. Катя Осачдая запитала у пари, чи купували вони матері автомобіль в якості моральної підтримки.

"Може вона навмисно це зробила?",- пожартував Мохаммад Захур.

Нагадаємо, що співачка Камалія втратила рідну людину:"приховували від мене".

Як повідомляв портал Знай.uа, найбагатша співачка Камалія пережила смерть 17 крихіток: "Плакала всю ніч".

Також Знай.uа писав, що дружина мільярдера Камалія повідала про важкий шлях до успіху: як вона стала співачкою і виграла конкурс краси.