Відомий телеведучий і шоумен, а також колишній чоловік покійної Жанни Фріске, Дмитро Шепелєв поділився своєю думкою щодо чоловічої моди.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Дмитро Шепелєв знову став батьком – його дружина Катерина народила йому сина Тихона. Тепер телеведучий загруз у вихованні дітей і домашніх справах, проте не забуває виходити на зв'язок з шанувальниками. Він регулярно радує публіку свіжими фото в соціальних мережах і ділиться своїми думками про минулі події.

Дмитро Шепелєв, фото з Instagram

Цього разу Дмитро Шепелєв опублікував фотографію з прогулянки, на яку він вийшов з двома своїми собаками. Шоумен постав у білій футболці, сірих шортах, білих кедах і чорній кепці. В описі артист написав, що в Москві був встановлений температурний рекорд – стовпчик термометра піднявся на 31 градус тепла. Крім цього, ведучий підняв тему чоловічої моди.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Мій градусник показує +31, як на Мальдівах. До речі, про спеку. Сьогодні був на лекції на тему чоловічого костюма і звернув увагу на загальну думку жіночої і досить консервативної частини аудиторії, що чоловікові в місті в будній день і в шортах — це поганий тон. Сам я так не вважаю. А ви згодні?",- написав Шепелєв.

У коментарях шанувальники підтримали думку телеведучого, заявивши, що в таку спеку в брюках ходити практично неможливо, а якщо шорти виглядають пристойно, то чому б і ні.

Нагадаємо, що Шепелєв зізнався, що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння".

Як повідомляв портал Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв зізнався в поцілунку з Наомі Кемпбелл: "ви собі лестите".

Також Знай.uа писав, що Шепелєв зривається на дітей і не приховує:"сніданок г*ЗНО".