Російський телеведучий і шоумен, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв висловився на тлі чуток про звільнення Білла Гейтса з Ради директорів Microsoft через роман зі співробітницею.

Про це артист написав в Insta-stories.

Відомо, що нещодавно американське видання The Wall Street Journal, посилаючись на джерела в Microsoft, повідомило, що в кінці 2019 року інженер компанії розповіла про багаторічний роман з Біллом Гейтсом на початку 2000-х.щоб з'ясувати, чи так це, була найнята юридична фірма, а деякі члени правління заявили, що засновник повинен покинути компанію.

Мелінда і Білл Гейтс / фото: Instagra.com/thisisbillgates

Тоді Білл Гейтс вийшов зі складу директорів у березні 2020 року, ще до того, як завершилося розслідування про роман. Прес-секретар мільярдера підтвердила, що він насправді крутив роман з однією зі співробітниць 20 років тому, проте вони розлучилися полюбовно. Вона заявила, що відставка Гейтса з Microsoft і роман не мають зв'язку.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Ситуацію, що склалася вирішив прокоментувати російський телеведучий Дмитро Шепелєв. Він став на захист американського мільярдера, звинувативши компанію в упередженості і бездоказових звинуваченнях.

"Мені категорично не подобається, що за законами нової етики будь-яку публічну або впливову людину можна вигнати навіть з власної компанії за голослівними, бездоказовими звинуваченнями. Це огидно", - написав Шепелєв.

Сторіс Дмитра Шепелєва / скріншот

У той же час, в мережі вважають, що телеведучий у відкриту підтримав харасмент і така поведінка досі злить подружок його покійної дружини Жанни Фріске.

Нагадаємо, що Шепелєв зізнався, що шлюб тріщить по швах після народження малюка: "не знаходять розуміння".

Як повідомляв портал Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв зізнався в поцілунку з Наомі Кемпбелл: "ви собі лестите".

Також Знай.uа писав, що Шепелєв зривається на дітей і не приховує:"сніданок г*ЗНО".