У період канікул і відпусток, величезна кількість людей відправляється у відпустку за місто, на море, в інші міста або країни. Для того, щоб подорож вийшло вдалим, потрібно вимовити наступні слова.

Молитви є на всі випадки життя, навіть під час відпустки або відпочинку. Виходити вона повинна від щирого бажання спілкування з Богом. Навіть якщо це просто поїздка ненадовго, в гості до друзів або близьких.

Церква, скріншот із відео

Небезпеки можуть чекати на будь-якому розі, навіть в музеях або магазинах. І неодноразово траплялося, коли святі слова виручали.

Тому молитися можна, якщо:

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще
  • Вам належить далека дорога;
  • Ви їдете у відпустку;
  • Ви відправляєтеся в туристичний похід;
  • Ви хвилюєтеся, тому що вас чекає важкий шлях кудись.

    Церква, фото: Facebook

І ось, одна з них, одна з найсильніших.

О раби Божі, схимонаші Кирила і схимонахині Марії! Прислухайтеся до смиренного моління нашому. Аще бо тимчасове Житіє ваше померли єсті, але духом від нас не відступаєте, повсякчас за заповідем Господнім простувати нас научающе і хрест свій терпляче носити нам пособствующе. Се бо укупі з преподобним і богоносним отцем нашим Сергієм, вашим коханим сином, відвагу до Христа Бога і до Пречистої його матері здобули єсті. Тим же і нині будите молитовниці і заступники про нас, негідних рабів Божих (імена). Будіть нам заступниці крепції, та вірою живуще, заступництвом вашим сохраняеми, неушкодженими від бісів і від людей злих пребудемо, славяще Святу Трійцю, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Православна Церква України, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також "Знай.ua" писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших.