Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює у Росії, активно спілкується зі своїми шанувальниками завдяки соцмережам.

Цього разу Світлана Лобода розповіла підписникам в Інстаграмі, яких у неї вже назбиралося понад 7,1 мільйона, про останній день перед пологами, коли з'явилася її молодша донька Тільда.

За словами артистки у цей період у неї був надзвичайно сильний апетит і в їжі вона собі не відмовляла. Щоб підтвердити свої слова, Світлана Лобода додала відео, на якому вона смачно їсть морозиво.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"За день до пологів Тільди на мене напав жор...😬😁😂 я їла все, що траплялося на моєму шляху 😂 їла з насолодою, як бачите😄 це був такий кайф!!!) #впредкущенииЧуда🤱 #20.05.18", - написала співачка. Світлана Лобода

Нагадаємо, 21 травня 2021 року Світлана Лобода відсвяткувала 3 день народження своєї доньки Тільди, яка з'явилася на світ у 2018 році в Лос-Анджелесі. З нагоди свята артистка вирішила опублікувати цілу серію знімків і відео з дівчинкою.

Нагадаємо, Світлана Лобода нафарбувалася, але перестаралася з фотошопом - перекосило. Світлана Лобода здивувала новим знімком

Як повідомляв портал "Знай.ua", доньці Світлани Лободи 3 роки, ніжні кадри підкорили фанатів: без Ліндеманна. Світлана Лобода привітала 3-річну Тільду з Днем народження

Також "Знай.ua" писав, як виглядала Лобода під час ВІАГри і у "вільному плаванні", українці не вірять очам: "Мумія". Злі язики вирішили, що зараз Світланочка нібито схожа на "мумію"