Цієї суботи, 22 травня, вийде нова серія "Світу навиворіт. Пакистан", де Дмитро Комаров погостює у жителів прикордонного гірського регіону - калаші, які не живуть за законами ісламу, як всі пакистанці.

Відповідний пост ведучий розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як розповів Комаров, то народність калаші - жителі прикордонного гірського регіону біля Афганістану в Ісламській Республіці Пакистан. Хоч вони і живуть з консервативними пакистанцями, але зовсім не за прийнятими законами ісламу. Калаші навіть зовні більше нагадують європейців.

Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Вони відкрито п'ють самогон і вино, на їх кладовищах відкриті труни і черепа під ногами, їх жінки під час місячних зобов'язані йти на 5 днів в "менструальний будинок" в центрі селища. І все це - в консервативному Пакистані. Насилу віриться? Але це правда.

Сьогодні о 18-20 на 1+1 Світ навиворіт покаже просто унікальні кадри. Народність калаші - жителі прикордонного гірського регіону біля Афганістану в Ісламській Республіці Пакистан. Вони живуть разом з пакистанцями, але зовсім не за законами ісламу. Ці люди відрізняються навіть зовні, їхні обличчя часто більше схожі на європейські", - розповів телеведучий.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Дмитро Комаров, фото: Instagram

За його словами, калаші вважають себе нащадками Олександра Македонського. А те, що написано на просторах інтернету про їх релігію, майже не має спільного з реальністю.

"Вони називає себе нащадками воїнів Олександра Македонського. Про їх релігію краще не читати в Інтернеті - там просто якийсь інформаційний хаос. Язичники, анімісти, багатобожники – як тільки їх не називають. Багато з того, що є в Інтернеті, виявилося неправдою, коли ми приїхали на місце і стали перевіряти інформацію. Вперше за всю експедицію мене пригостили вином і самогонкою, і в даному випадку це було законно. Більше того, приєднавшись до застілля, я підтримав традицію регіону і шанував людей. До речі, їх я теж пригостив - приготував банош з бринзою, яку своїми руками робив у Карпатській сироварні біля Верховини, і білими грибами, які привіз звідти ж. Це була дуже яскрава вечеря)) ", - каже Комаров.

Дмитро Комаров, фото: Instagram

Як зізнався Дмитро, то його дуже вразила Експедиція до "невірних" Пакистану, адже це унікальні люди, яких залишилося близько 3000 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Без кліток і огорож": Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" ризикнув життям у дикій природі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" повис на страшній висоті: вся Україна під ногами

Також «Знай.иа " писав, що Комаров повернувся додому з Пакистану і заговорив про шлюбний договір- " скільки золота, нерухомості…"