Українці все частіше почали скаржитися на роботу банків. Цього разу клієнт "Ощадбанку" розповів, як банк заблокував його рахунки, хоча арешт виконавчої служби вже був знятий. Тепер чоловік змушений чекати до 45 днів на розблокування.

Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

За його словами, наприкінці березня цього року він отримав повідомлення від ПриватБанку і Монобанку про блокування рахунків виконавчою службою. Вже наступного дня чоловік з'ясував всі обставини і арешт був знятий, про що і були оповіщені банки.

"26.03.2021 ввечері - мені на телефон прийшли смс від ПриватБанку, що мої рахунки були заблоковані виконавчою службою, вранці 27.03.2021 прийшло повідомлення в додаток Монобанку. Я через годину перебував у виконавчій службі, з'ясували всі обставини і відразу ж були направлені повідомлення виконавчою службою в ці банки про зняття арештів. ВЖЕ ЧЕРЕЗ ГОДИНУ!!! - МОНОбанк зняв арешт і в другій половині прийшло повідомлення від Привату про зняття арешту", - написано у відгуку.

Ощадбанк, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Але найцікавіше сталося через півтора місяці, коли Ощадбанк "прокинувся" і заблокував рахунки клієнта - у зв'язку з накладенням арешту виконавчою службою. Про це українець дізнався вже у відділенні банку, бо не зміг здійснити платіж.

Виконавча служба за запитом клієнта знову направила лист в банк, але арешт з рахунку так і не зняли. Як відповіли в банку - у них є 45 днів на зняття арешту і їх не хвилює, що заблокований рахунок потрібен для отримання пенсії інваліда АТО.

Ощадбанк, фото: Знай.ua

"І тепер увага!!! - 14.05.2021 - через півтора місяці - ОЩАД блокує мені рахунки - у зв'язку з накладенням арешту виконавчою службою, і причину я дізнаюся тільки коли прийшов у відділення банку!!! тому, що не зміг здійснити платіж.
15.05.2021 - відвідавши виконавчу службу дізнався, що моя справа була закрита ще 29.03.21 року. В цей же день (15.05.21 г) виконавча служба направила повторний лист в Ощадбанк до сьогоднішнього дня! - 22.05.21 року арешт з рахунків не знято. У БАНКУ ВІДПОВІЛИ, ЩО У НИХ Є 45!!! доби для зняття арешту - і їх не хвилює, що це рахунок для отримання пенсії інваліда АТО",- поскаржився клієнт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гроші харків'янки "випарувалися" з картки Ощадбанку без пояснень: списали і викинули

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Ощадбанк" видав довірливій пенсіонерці кредитку на 250 тисяч: "мало не довели до інфаркту"

Також «Знай.иа " писав, що Українець поскаржився на" крадіжку "грошей з неіснуючого рахунку в Ощадбанку:" 2300 гривень...це неможливо"