Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося пікантне архівне фото Кароль, зроблене ще в 2018 році.

Так, артистка позувала топлес, обмотавши стегна білосніжним простирадлом і доповнивши образ "фірмовим" макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. При цьому оголені груди зірка прикрила лише сірим пухнастим кошеням. Незважаючи на те, що кадр виглядає досить відвертим, користувачі мережі запевняють, що він реальний і зроблений без застосування фоторедакторів.

"Кошеня виграло це життя ♪"

Фолловери не пройшли повз: "Хочу бути ліжком Тіни Кароль", "хочу бути котом Тіни кароль", " окей, Гугл, як стати кошеням Тіни Кароль, онлайн, без смс і реєстрації, терміново.", "Окей Гугл, як стати кішкою Тіни?🙈 😻 ", "Чому він, а не я🥲"," А мене шафа цікавить 😛 дуже колоритна))", "ну і чому я не кошеня?".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

instagram.com/_fantina/

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату