Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість також підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фоловерів.

Нещодавно артистка порадувала шанувальників кумедним відео, позуючи в спокусливій сукні бордового кольору з глибоким декольте і масивними каменями-стразами з кліпу на пісню "Красное вино", яка вже встигла стати справжнім хітом.

Зірка доповнила образ макіяжем з акцентом на очах, вирішивши трохи пожартувати над аудиторією, застосувавши одну з так званих TikTok-масок, яка змінювала обличчя Насті кожен раз, коли та відкривала рот. Спочатку виконавиця ніжно посміхалася на камеру, але коли різко відкривала рот її очі і рот ставали непропорційно великими, а ніс - крихітним.

"Оуееее😆"

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Фолловери Каменських не пройшли повз, проте їхні думки розділилися. Одних дуже розсмішив ролик співачки, інші ж злегка злякалися дуже різкою зміною зовнішності.