Американський стрімінговий сервіс HBO Max опублікував перший трейлер перезапуску серіалу "Пліткарка".

Серіал вийде на стрімінговому сервісі 8 липня.

У сюжету ремейка "Пліткарки" опиниться нове покоління підлітків. Дія серіалу відбувається через вісім років після подій оригінальної картини.

З "стареньких" в серіалі залишилася оповідачка, яка говорить голосом Крістен Белл - вона єдина, хто підтвердив участь у перезапуску.

"Секрети, секрети - це не весело ... якщо тільки вони не виходять від Пліткарки. Вона повернулася і стала ще гірше, ніж будь-коли. Побачимося на сходинках",- йдеться в описі ролика.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, серіал "Пліткарка" з'явився на екранах в 2007 році і швидко набрав всесвітню популярність. Оригінальний сюжет заснований на романах письменниці Сесілі фон Зігесар.

Раніше ми писали, американський стрімінговий сервіс HBO Max, який був запущений компанією WarnerMedia влітку 2019 року, опублікував на своєму YouTube-каналі тизер спеціального випуску серіалу "Друзі". Епізод під назвою "Друзі. Возз'єднання" був показаний 27 травня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сара Джессіка Паркер "помолодшала" на 40 років: ви не впізнаєте зірку "Секс у Великому Місті". У мережі показали, як Сара Джессіка Паркер виглядала в 17 років

Як повідомляє портал «Знай.иа» HBO реанімує "Секс у Великому Місті"? Кого точно не буде в новій екранізації. У мережі почали з'являтися чутки про те, що HBO планує реанімувати "Секс у Великому Місті".

Також «Знай.иа " писав, що Культовий серіал" Друзі " все ж повертається: Чендлер розповів про деталі. Шанувальники дочекаються повернення легендарних "друзів" : вже названа дата прем'єри