Нова дівчина легіонера київського "Динамо" Беньяміна Вербича Альвіна Лаллі поділилася пікантним знімком, оголивши сідниці.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Кілька тижнів тому стало відомо, що словенський легіонер київського "Динамо" Беньямін Вербич почав зустрічатися з вельми незвичайною дівчиною. Альвіна Лаллі позиціонує себе як художницю, дизайнера і модель Playboy, що неодноразово доводила своїми відвертими знімками в мережі.

Цей раз не став винятком: дівчина знову вирушила на пікантну фотосесію, поставши на кадрі з оголеними сідницями. Що примітно, Інші частини тіла Альвіна вважала за краще закрити чорним піджаком в клітинку. Образ модель доповнила сірим капелюхом і червоною помадою на губах.

Пост Альвіни Лаллі в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Імовірно, Альвіна Лаллі неодноразово лягала під ніж пластичного хірурга, проте сама дівчина про це у відкриту не говорить. Зовнішній вигляд нової дівчини футболіста деяким навіть нагадав ляльку "Барбі": все через "ідеальне" тіло, пишні губи і довге світле волосся.

Нагадаємо, що наречена зірки" Шахтаря " Даша Савіна зізналася, скільки платять за роль у кіно для дорослих.

Як повідомляв портал Знай.иа, лідер Динамо Вербич показав свою кохану, модель Playboy. Новою обраницею динамівця Беньяміна Вербича стала перероблена модель Playboy.

Також Знай.иа писав, що воротар Динамо Бойко поскаржився на проблеми з дружиною: "у неї пунктик".