У відомому гіпермаркеті між продавцем і покупцем стався конфлікт. Продавець знайшов у картоплі камінь.

Подія трапилася в гіпермаркеті Fozzy в місті Кременчук. Покупець звернув увагу продавців на камінь, який знаходився в картоплі. Про це повідомляє телеграм-портал H. kremenchug.

"У Фоззі, разом з картоплею лежать камені, на перший погляд хр*н відрізниш. Пішов, віддав працівникам. Подивилися незадоволеними особами, мовляв якого хр * на ти це робиш?",- повідомляє свідок.

Інтернет-Передплатники неоднозначно відреагували на дану історію. Хтось просто іронізував на тему знахідки.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Ніяк продати його не можуть"; "це муляж картоплі, для купчастості"; "хтось приколовся"; "Ну так, раптом хтось п'яний купить і не помітить"; "камінь як камінь, для каші з сокири, що не так?",- повідомляють вони.

Фото: телеграм-портал h.kremenchug.

Також були ті, хто обурився даною ситуацією, а хтось навіть став на захист продавців, повідомивши що потрібно легше ставитися до чужих помилок.

Фото: телеграм-портал h.kremenchug.

"Це картоплю вже тільки свиням зварити"; " Ну камінь напевно з поля випадково потрапив, коли урожай прибирали. Автор каменів не бачив. Прибрав і молодець", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше На Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами: "для олігархів?" У Дніпрі популярний супермаркет обдурив покупців, завищивши в три рази ціни на продукти.

Також «Знай.иа " писав, що Запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску: "ти хворий?" Чоловік-покупець, зайшов в супермаркет без маски, за що, природно, практично відразу і потрапив в скандальну історію.