Українці виступили з ініціативою державного кредиту тим учасникам бойових дій, які не мають особистого житла. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України.

На думку автора петиції, громадянам, які брали участь у бойових діях, однак не можуть придбати собі житло, слід надавати безпроцентний кредит на його купівлю терміном на 20 років.

Крім того, вважає автор петиції, у такому випадку варто вимагати від людини мінімальний перелік необхідних документів: лише паспорт, ідентифікаційний код, довідку про майновий стан, посвідчення УБД та ін.

«Створення державою безпроцентного кредиту терміном до 20 років на житло учасникам бойових дій які не мають особистого житла, та спрощення отримання такого кредиту а саме мінімальний пакет документів: паспорт громадянина України , ІПН, довідка про майновий стан, довідка про склад сім’ї, досвідчення УБД, довідка УБД», - вимагає автор звернення.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Наразі під петицією, зареєстрованою та опублікованою на сайті 31 червня, лише сім підписів. Для її розгляду на державному рівні необхідно зібрати 25 тисяч підписів.

Раніше повідомляли, перша в Україні фабрика електродвигунів: землякам показали, як можна кинути виклик Tesla.

Як повідомляв Знай.uа, українці просять Зеленського заборонити маршрутки на дизелі і бензині: "Нічим дихати".

Знай.uа писав, примусова евакуація: на вулицях Києва за водіями пропонують посилити контроль, що може змінитися.