Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією зворушливим знімком у соцмережі Instagram.

На опублікованій фотографії зображені всі члени сім'ї 31-річної акторки – Олександр Еллерт з донькою Елею, а також її 9-річний син Платон. У підписі до кадру Ксенія привітала підписників з Днем захисту дітей, який відзначають у всьому світі 1 червня.

"З днем захисту дітей! "Адже наші діти будуть кращими, ніж ми..." Виховуйте себе і виховаєте своїх дітей ❤️", - написала Мішина.

"Дякую 😄🌈🌈🌈", "Ви дуже хороша і любляча мама 😻❤️", "Щаслива сім'я 😍😍❤️", "Точно ☝️ Виховувати себе і показувати гідний приклад 👌👍✊", "Ви чудова сім'я! Щастя вам і вашим дітям!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт ризикнули життям заради кохання: "Терпи, отримуй". Коханий "Холостячки" не стежив за дорогою під час їзди на авто.

Популярні новини зараз

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина показала коханого, і це не Олександр Еллерт. Акторка розповіла, з чого починає кожен день.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина поскаржилася на погіршення здоров'я: "Немає сил". Ксенія Мішина стривожила шанувальників зовнішнім виглядом.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт нарешті відповів, куди поділася "Холостячка" Ксенія Мішина.