На сторінці в Instagram prav.molitva, присвяченій православним молитвам, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу віруючим підказали, як правильно молитися Богородиці про дітей. Читати її потрібно, очистивши помисли від усього поганого, і направивши всі свої думки до Бога і Богородиці.

"О, Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під покровом твоїм чад моїх (імена), всіх Отроків, отроковиц, немовлят хрещених і безіменних і в утробі матерів носяться. Покрий їх ризою твого Материнства, дотримай їх у страсі Божому і в послуху батька, умоли Сина Свого і Господа нашого, нехай дарує їм полезния до спасіння їх. Вручаю їх Матернему догляду твоєму, яко Ти єси божественний покров рабам Твоїм. Амінь"»

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також Знай.ua писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.