Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка буквально з дня на день чекає появи їх спільної дитини, розповіла про вибір меблів для первістка.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано майже 70 тисяч читачів, Катерина Реп'яхова розповіла про те, з якими труднощами вона зіткнулася, щоб вибрати дитині меблі.

Так, за словами Репяховой, вона спочатку схилялася до вибору італійських меблів, яка коштує дорожче втричі, але повинна бути набагато якісніше. Однак після того, як вона поїхала і подивилася меблі, схилилася до вибору українського бренду.

На думку Репяховой, якість не відрізняється від італійського, при цьому український варіант меблів помітно дешевше і в італійських ліжечках неможливо поставити маятник.

Зазначимо, що Репяхова була фанаткою Віктора Павлика, до якої він пішов від колишньої дружини Лариси Созаєвої. Павлик і Репяхова одружилися в травні 2020 року і його нова дружина стала концертним директором співака. Скоро у них народиться первісток, якого подружня пара вирішила назвати Мішею.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Нагадавши, Віктор Павлік зробив дружині сюрприз перед пологами: запам'ятає на все життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, вагітна дружина Віктора Павлика готується до важливої події: залишилися лічені дні.

Також портал Знай.иа писав, що Катерина Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "можу народити в будь-який момент".