Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка запропонувала шанувальникам вгадати, що вона змінювала в своєму обличчі за останні роки, проте пізніше зізналася, що не проводила ніяких маніпуляцій. Зірка зазначила, що з часом хоче злегка лише підправити асиметрію губ за допомогою уколів краси і зовсім не проти косметологів. Виконавиця видала, що за адекватне дорослішання, без будь-яких втручань.

"І так, все по-чесному, як і обіцяла👇 що я робила зі своїм обличчям?

❌Нічого! Ви б знали, як мені ваші коментарі, як бальзам на душу! Так приємно було читати😘

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Знаю, знайдуться, хто скаже "ой, не треба локшину на вуха" ☺ ️ серйозно, ви ж знаєте мене, я за свої слова завжди у відповіді! Ніяких ботоксів, підтяжок і розтяжок на мені зараз немає.

Губи теж не колола! Хоча, дуже хочу підправити асиметрію з часом👌 Ну, немає в світі жінки, яка буде завжди задоволена собою😅

Дівчатка, я не проти косметологів, догляду за собою і різних там уколів, коли є можливість, коли це потрібно або просто коли хочеться! Знаєте чому? Тому, що це ваше життя, ваші рішення і Ваші гроші! Не дивіться на інших, приймайте рішення так, щоб було добре вам! Не заради когось, а в першу чергу заради себе коханої🥰..."

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні