"ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. 7 червня 2021 року, українець розповів ситуацію, пов'язану з додатком даного банку, яким не користувався довгий час, тому забув від нього пароль. Відомо, що для відновлення пароля необхідний pin-код карти, але якщо ви володієте онлайн-картою, необхідно йти у відділення для отримання фізичної.

ПриватБанк, скріншот із відео

Користувач зазначив, що це було ще три-чотири тижні тому, і лише зараз надійшов дзвінок від шахраїв про успішне відновлення доступу до додатка.

"Але ним не користуюся і давайте переведемо кудись 100 грн або оплатимо комуналку. І це не перша схожа ситуація. Співробітники зливають особисті дані і дуже жорстко паляться, а приват нічого не робить з цим", - пише українець.

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

Йому відразу ж відповів співробітник "Приватбанку", який запевнив, що персональні дані клієнтів не передаються третім особам, і вся вина на користувачів, які вказують свої номери телефонів на сторонніх сайтах, відкритих ресурсах або месенджерах. Спеціально через такі випадки, був створений сервіс для перевірки приналежності номера телефону "ПриватБанку".

"В даному випадку, вам міг дзвонити наш співробітник, щоб поцікавитися, чому ви не використовуєте Особистий кабінет, і при необхідності вирішити всі ваші питання. Для того, щоб перевірити це, ми звернулися до вас в особисті повідомлення", - також йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, клієнт Приватбанку поскаржився на якість послуг закордоном: "Без роумінгу це неможливо"

Як повідомляв "Знай.ua", "Ощадбанк" знайшов спосіб закликати Maneskin в Україну: "Нас*ати вам, якщо людина переїхала"

Знай.ua писав, українець з карткою "ПриватБанку", після платежів в Азербайджан, потрапив в повний блок: "Тупо кинули..."