Вчора збірна України з футболу поділилася довгоочікуваною оновленою формою, яка виконана в традиційних синьо-жовтих кольорах і з тризубом.

Також на футболках є написи "Слава Україні" і "Героям Слава", а також карта нашої держави з Кримом, Луганськом і Донецьком. У Російській Федерації вже встигли зробити заяву, що УЄФА повинна заборонити Україні виступати в цій формі.

Збірна України, скріншот: YouTube

Депутат Держдуми Дмитро Свищев зазначає, що в нашій екіпіровці закладена "політична провокація". Однак в Союзі європейських футбольних асоціацій (УЄФА) успішно затвердили форму збірної України.

Там відзначають, що форма була затверджена відповідно до застосовних правил щодо екіпіровки.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Нам подобається нова форма. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні посольства США в Україні в Twitter з хештегом #Криметоукраїна.

А ось російська збірна з футболу вже погрожує відмовитися від участі в "Євро-2020". У Державній Думі РФ назвали рішення УЄФА "серйозною помилкою і Політикою подвійних стандартів".

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляв "Знай.ua", " Кріштіану - не топовий": колишня зірка "Шахтаря" Малиновський розповів про заповітну мрію та італійську кар'єру

Знай.ua писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020