Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова любить радувати шанувальників різними публікаціями на совій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 160 тисяч людей.

А зараз Анна вирішила поділитися 5 правилами під час занять спортом, які допоможуть досягти результату на шляху до ідеальної форми.

Топ-5 правила під час занять спортом від Анни Різатдінової:

1 правило: якщо складно змусити себе займатися, спробуйте спорт з тренером. Багатьох це мотивує не здаватися.

2 правило: не забувайте пити воду. Під час тренування, особливо інтенсивного, з організму виводиться багато рідини. Щоб уникнути зневоднення, не забудьте взяти на тренування пляшку води. Але пийте її по-троху, щоб було комфортно продовжувати заняття.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Анна Різатдінова, фото: Instagram

3 правило: тренуйтеся під улюблену музику. Тоді заняття проходить на одному диханні. Можете створити власний плейлист для тренування. Бажано вибирати енергійні треки. Якщо ж любите пілатес або йогу, то зверніть увагу на розслаблюючі мелодії.

4 правило: одягайте форму, яка Вам подобається. Особливо якщо займаєтеся спортом вдома. Варто тільки надіти класну форму і кросівки, і відразу з'являється настрій. Але дуже важливо, щоб вона була не тільки красивою, але і якісною, адже ваше тіло повинно дихати і відчувати себе комфортно.

5 правило: не перестарайтеся. Адже найголовніше під час занять спортом — щоб він приносив задоволення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня олігарха Онищенка Різатдінова відкрила в собі здібності Ванги: "а сперечаємося?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня олігарха Онищенка Різатдінова заговорила про серйозне захворювання: "на ранній стадії"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня олігарха Онищенка Різатдінова розповіла про ідеального чоловіка: "Ді Капріо, Хопкінс…"