Марія Кравець, дочка відомої української артистки і зірки «95 кварталу» Олени Кравець, поділилася дивною картинкою. Відповідний пост з'явився в сторіз на її сторінці в Instagram.

"Це як наркотики? - Це краще, ніж наркотики, Джеремі», - свідчить підпис до картинки, на якій зображена локшина швидкого приготування в тарілці і в сухому вигляді.

Звичайно, багато хто згадає про те, як в дитинстві їли суху «Мівіну» прямо з пакета, посипаючи її спеціями.

Напевно, саме це і мав на увазі автор картинки, яка так сподобаляся юній Маші Кравець. Однак, посил зрозумілий більшості українців, які обожнюють перекусювати вермішеллю швидкого приготування, особливо якщо це єдина їжа під рукою.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Чому про "Мівіну" згадала 18-річна донька Кравець, невідомо. Можливо, справи у починаючої моделі йдуть не зовсім так райдужно, як їй хотілося б показати.

Нагадаємо, що дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець Марія похвалилася новими Селфі, які зробила вдома. Темноволоса копія Олени Кравець одягла для сефлі незвичайне худі з принтом тай-дай і зображенням кота на грудях. Марія вирішила не наносити макіяж, продемонструвавши шанувальникам природну красу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець поділилася відео-привітанням дочки з Днем народження. Фанати помітили, що погляд юної Маші все більше нагадує погляд її відомої матері.

Також Знай.uа писав, що Олена Кравець показала рідкісні сімейні фото і звернулася до дочки: "ощасливила наше життя". Зірка "95 Кварталу" зізналася в ніжних почуттях до подорослішалої донечки.