Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією свіжою фотографією в Insta Stories.

Так, на опублікованому знімку зображений її коханий, автор-сценарист "Кварталу" Олександр Еллерт, що стоїть на цвяхах. Як відомо, саме цим парочка займалася на ретриті у Львівській області.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

У акторки запитали, чи подобається її бойфренду займатися з нею йогою. Варто уточнити, що відповідь Ксенії була гранично ясною – вона зазначила, що у Еллерта просто "немає вибору", і йому подобається стояти на цвяхах.

"У нього немає вибору))) Стояти на цвяхах йому теж подобається)))" - відповіла Мішина.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник приготував сюрприз "Холостячці" Златі Огнєвіч: "Буде феєричним". Ведучий розповів, що буде в новому сезоні.

Нагадаємо, Ксенія Мішина видала, чим займається вранці з Олександром Еллертом, і це не інтим. 31-річна знаменитість показала, як вона їде в машині з коханим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт показав, яка "Холостячка" Ксенія Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина змусила Олександра Еллерта стояти на цвяхах: "Шлях до істини". Зіркова парочка вирушила в Львівську область на колективний ретрит, щоб духовно збагатитися.