Андрій Ярмоленко, гравець збірної команди України х футболу, у новому iнтерв'ю "Вацко Light" пригадав дебютні голи за збірну та «Динамо», звинувачення в зірковій хворобі, хейт від вболівальників. Крім того, він пригадав, як підписував контракт із «Боруссією» та чому у нього не склалося із Дортмундом.

Зокрема, Ярмоленка у Дортмунді шокувало ставлення клубу до гравця: якщо в «Динамо» футболісту допомагали знайти житло, влаштувати дітей до школи чи садочка, то в Дортмунді до нього поставилися в рази гірше.

"Я по-іншому уявляв собі життя в Європі. У "Динамо", коли приходить легіонер – до нього прив'язують людину. Він допомагає зняти квартиру, прилаштувати дітей в школу, привозить і забирає з тренування, показує місто. Я приїхав у Дортмунд, і мені сказали: "Ось готель. Перший час житимеш тут"», - згадує він.

За словами Ярмоленка, у невеличкому номері було брудно і незатишно, а про те, щоб перевезти із собою родину, не могло й бути мови.

Клуб порадив українцю самотужки вирішувати житлові та побутові проблеми.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На заваді стало ще й незнання німецької мови.

"Я в Києві вчив англійську, займався, але коли ти переїжджаєш в іншу країну, то розумієш, що це абсолютно інший менталітет. Інші жарти. Мені не вистачало словникового запасу, щоб красиво висловлюватися. Я розумів, що мені кажуть, але сам говорити не міг. У роздягальні команда спілкувалася німецькою, ти не розумів, про що люди розмовляють", – додав Ярмоленко.

Коли йому запропонували перейти до «Вест Хема», Ярмоленко трохи повагався, але погодився. І говорить, що не шкодує про це.

Крім того, Ярмола розповів про невдалий подарунок від дружини, через який його почали троллити в Боруссії – кросівки із іменним гравіюванням. На відео гравці клубу сміються з Ярмоленка і називають його «королем України».

Раніше повідомляли, дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць.

Як повідомляв Знай.uа, УЄФА вимагає від збірної України прибрати з форми напис "Героям Слава!".

Знай.uа писав, Володимир Зеленський приміряв форму збірної України з символічним номером "95".