Як відомо, коли в житті щось йде не так, потрібно звертатися за допомогою до Бога. Зокрема, це стосується і теми здоров'я.

Парафіяни вірять, що цілюща молитва це те, що необхідно вимовляти щодня, щоб залишатися здоровим якомога довше, адже, цього хоче і сам Бог.

Церква, фото: Пцу Facebook

Вважається, що на небесах будуть врятовані тільки ті, хто щиро цього бажає. Те ж саме стосується і здоров'я. У Біблії говориться “тому так моліться: Отче наш, який на небесах, нехай святиться Ім'я твоє. Прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі."(Мф. 6: 9-10).

Церква, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Молитися можна як в храмі, так і вдома перед іконами. Головне, це віра і щире бажання залишатися здоровим якомога довше.

Про Пресвята пані цариці Богородиці, вища всіх небесних сил і найсвятіша всіх святих! Припадаємо і поклоняємося Тобі перед всечесним і цельбоносным чином Твоїм, воспоминающе дивне явище Твоє хворим клірику Вікентію, і щиро молимо Тя, всесильну роду нашого заступницю і помічницю: як древле подала зцілення того клірику, тако і нині зціли наша душі і тілеса, болезнующия ранами гріхів і пристрастей завдяки багатоманітним, визволи нас від всяких напастей, бід, скорбот і вічного засудження, збережи від душепагубных навчань і безвір'я, від улесливих і зухвалих нападів невидимих ворогів, подай нам християнську кончину, безболезненну, мірну, непостыдну, Святих Таїн причастну і уподоб нас на нелицеприятнем судищи Христове дива правиці Всеправеднаго Судії і блаженний голос Його услышати: "Прийдіть, благословеннии Отця Мого, наслідуйте приготоване вам Царство від створення світу".

Церква, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, раніше День Іоанна Предтечі 7 червня-час передбачити майбутнє: як молитися і чого ні в якому разі не можна робити

Як повідомляє портал "Знай.ua" Сильні молитви за українських воїнів, які подарують захист-читай з вірою

Також "Знай.uа" писав, що Найсильніший сон Діви Марії про Ісуса: зберігайте його і буде вам щастя