Колишня Козловського Раміна перед весіллям втерлася в компанію Леоніда Кравчука: "Будуть хейтити..."

Колишня кохана відомого українського співака Віталія Козловського, журналістка і блогерка Раміна Есхакзай анонсувала вихід нового випуску програми для YouTube"ходять чутки". Цього разу гостем програми став великий птах-перший Президент України Леонід Кравчук.

Раміна, яка готується до весілля, вирішила розпитати першого президента багато про що: про дитинство, політику, спецслужби і навіть про психологічні травми.

Анна Богдан вже планує дітей з "Холостяком" Заливако: "Першим хоче сина"

Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Зараз Аня і Міша проводять відпустку на популярному турецькому курорті Каппадокії, а компанію їм склала група з 20 осіб.

Також нещодавно переможниця проекту розповідала 10 цікавих фактів про стосунки з Заливако, три з яких є помилковими. Так, в пості Богдан зазначила, що її коханий першою дитиною хоче дочку, проте потім в Insta Stories спростувала цей факт.

Анна Богдан і Михайло Заливако, instagram.com/hannastorozhuk

Величезний смерч під Одесою ледь не "вигнав" Чорне море з берегів: екстремальний момент спіймала камера

У Чорноморську, що біля Одеси місцеві жителі помітили незвичайне природне явище. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеку.

Інформація про те, що в місті Чорноморськ Одеської області очевидці помітили великий смерч, який кружляв у морі, з'явилася на місцевому телеграм-каналі.

Також було опубліковано відео, на якому добре видно величезну воронку, яка закрутилася над морем поруч з кораблем.

Смерч на чорному морі, кадр з відео

Андрій Шевченко емоційно відреагував на першу перемогу збірної України: "Будемо йти далі"

У четвер, 17 червня, збірна України обіграла Північну Македонію на другому матчі фінального турніру Євро-2020. Головний тренер Андрій Шевченко не приховував емоцій після переможного матчу.

Під час інтерв'ю каналу "Футбол" він поділився враженнями від напруженого поєдинку з македонцями, який завершився з рахунком 2:1.

"Така емоційна гра вийшла. Хотілося, щоб вона швидше закінчилася. В принципі команда провела 2 хороших тайми, десь була нервозність, у нас було достатньо моментів, щоб закрити гру. Коли не забиваєш моменти, пенальті... хлопці десь втратили впевненість, але довели матч до кінця дуже впевнено",- заявив Шевченко.

Андрій Шевченко

У Харкові отруїлися десятки любителів суші і ролів: з ресторану під крапельниці

В Інтернеті з'явилася інформація про те, що в Харкові цілих 25 осіб потрапили в лікарні після вживання їжі в закладі під назвою "Якіторія".

Ці дані вже підтвердила головний санітарний лікар Харківської області Любов Махота. Жінка зазначила, що протягом двох днів було отримано 25 екстрених повідомлень з попереднім діагнозом - гастроентероколіт середнього ступеня тяжкості.

Поліція у ресторані, кадр з відео